Snurk

Zomer in stijl met Snurk

Dat ik al een tijdje fan ben van Snurk hadden jullie wellicht al door. Mathis en Amélie hebben beide van de Kerstman een nieuw dekbed gekregen. Mathis een stoere ridder versie en Amélie een schattige prinses versie (lees hier). En ook deze zomer brengen ze weer wat moois op de markt. Ik kon geweldige nieuwe prints niet achterhouden!

Ik schud vanaf vandaag mijn blogkalender wat door elkaar. Vanaf nu neem ik jullie iedere vrijdag mee in nieuwe shoptrends, hoop ik jullie te inspireren door leuke merkjes die ik gezien heb of must have kids items. Op maandag en woensdag deel ik familieleed en familie fun en ook zondag staat paraat voor inspiratie!

Lazy Sunday met Snurk

Snurk brengt ook deze zomer een nieuwe collectie aan dekbed prints uit en daarnaast ook een collectie aan horizontal wear zoals zij dat zo mooi vewoorden. Super coole outfits, te mooi om in te slapen. Comfy kleding om de dag door te komen, voor lazy sundays en casual fridays. Alle leden van het gezin in hetzelfde motiefje of net anders, hoe cool is dat? En comfy kleding is iets dat zeker nog ontbreekt in mama haar kleerkast. Een outfitje waar je je gemakkelijk invoelt, waar je buik niet op springen staat, waar je durft hurken zonder dat er maar iets durft te komen piepen, waar je je gezellig in voelt en vooral waarin je je speelmodus ten volle kunt laten uiten.

Het is trouwens de allereerste keer dat ze een echte zomercollectie uitbrengen, dus in de horizontal wear lijn vind je tal van jurkjes, topjes, shorts en t-shirts. Allemaal gemaakt uit zachte stretch jersey. Ik ben fan, fan, fan, fan!!! Van 0 tot 100 jaar Voor iedereen is er een gepaste Snurk model en printje. Ik ken alvast iemand in huis die 100% zeker gaat voor de dino versie, Amélie zonder twijfel de varkentjes en wij zouden niet slecht staan in het bloemen tenuetje. Bij deze toegevoegd aan onze wishlist.

Kijk, geniet mee en laat je inspireren door Snurk!

Snurk  Snurk Snurk Snurk

Snurk

Snurk

Snurk

Snurk  Snurk

Snurk

Snurk

Snurk

Snurk

Snurk

Snurk

Snurk
Snurk

Snurk

Snurk

2 gedachten over “Zomer in stijl met Snurk

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: