zomerschoen

Zomerse schoentjes

Met de zon in aantocht, voetjes die groter zijn geworden en schoentjes die zijn versleten was het hoog tijd om naar de schoenenwinkel te gaan en de collectie voor de zomer te gaan uitkiezen. Alle leuke modelletjes zijn zo snel weg en ik had stiekem al mijn eigen keuze op voorhand gemaakt, een pre-sellectie om de keuze ter plaatse makkelijker te maken!

“Het is maar een schoen”

Een hele onderneming, met 2 mini’s naar een schoenenwinkel gaan en hun focus bij schoenen houden terwijl er veel te spelen valt. Iets alla bloed, zweet en tranen. Amélie zag het al niet zitten om haar voet te laten meten, een goed begin… Gelukkig draaide ze wel wat bij maar het passen vond ze niet zo geweldig. Schoenen kopen voor meisjes is niet zo eenvoudig als voor jongens, er is gewoon meer keuze. Gesloten schoen, open schoen, sandaaltjes, sneakers, … Het doel was sowieso om te gaan voor een gesloten schoen en een sandaal, van Zecchino d’oro (ik gaf eerder al aan dat ik verzot ben op dit merk! lees hier). De kleur stond ook al vast, roze en goud. Maar oh boy, zo veel keuze. Gelukkig viel ons oog op hetzelfde paar. Tot ze een gouden lakschoentje bovenhaalde. Instant verkocht. Maar, no doubt dit wordt haar ‘zondagse schoen’.

zomerschoenzomerschoen

Mathis mocht deze keer zelf kiezen welk exemplaar hij wou en zijn oog viel instant op de robot versie. Een stoere jongensschoen die makkelijk aan zijn voetje past en dus ideaal is om wild rond te ravotten. Hij is ook een grote fan van teenslippers en heeft alvast zijn zomers exemplaar mogen uitkiezen, net zoals sandalen. Ik ben persoonlijk geen sandalen fan voor jongens maar Mathis is dit zeker en vast wel, dus voor het laatste jaar kreeg hij en stoer paar sandalen van Zecchino d’oro om de show te stelen zodra de zomer schijnt. Kinds hun schoenen collectie klaar voor de zomer, mama blut.

monimo

monimoMet de handen in het haar

En dan even het volgende schetsen: Amélie droeg ’s maandags voor de eerste keer haar nieuwe roze schoentjes. Ze kroop in de zandbak met een dikke vetstift en vond er niets beters op te verzinnen dan de nieuwe zandbak, de schommel en ja haar schoenen vol te kribbelen. Geschuurd hebben we om ze terug mooi te krijgen, al is mooi een understatement. Na 3 dagen zagen haar schoentjes eruit alsof ze ze al een half jaar draagt, nee ik heb geen prima ballerina die zorg draagt voor haar spulletjes. Ik heb eerder een bad boy, die iedere dag uit school komt met de handen vol stift, zelfs haar gezicht is gekleurd, haar kleren zijn vuil en ja hoor ook met stiften en haar schoenen zijn gewoon een resultaat van…

Voor mensen van regio Limburg, wij gaan altijd naar Junior Steps voor onze kinderschoentjes, een aanrader!

zomerschoen  zomerschoen  zomerschoen zomerschoen

3 gedachten over “Zomerse schoentjes

  1. Zecchino d’Oro, ook mijn favoriete merk! Helaas wel duur, waardoor we voor de dagelijkse schoentjes toch maar een ander merk kiezen. Tenzij ik in een uitverkoop schoentjes van dit hemelse merk in de juiste maten vind… Enkele weken geleden ook een nieuw merk ontdekt, met leuke schoentjes: Jeune fille et fleurs, geef toe, met zo’n merknaam kan je niet anders dan leuke schoentjes op de markt brengen.

    1. Jeune fille et fleurs heb ik even opgezocht en ziet er erg leuk uit! Bedankt voor de tip. Is wel waar wat je zegt van de prijs helaas. En met kids gaat dat niet lang mee meestal 🙂

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: