Zomerse vooruitzichten

De zomer is weer even komen piepen en dat merk je aan de mensen, helaas is het weeral van korte duur. Ik merk dat we allemaal nood hebben aan wat zonneschijn, aan extra energie, aan leuke uitstapjes, extra family time en gewoon wat tijd buiten? De zomer biedt zo veel meer dan de winter, langere dagen en veel meer te doen.

De zomer staat sowieso gelijk aan enkele must-do activiteiten. Zaken waar ik anders minder tijd en zin in heb en die gewoon zo veel leuker zijn in de zomer.

  • Cocktails drinken: zeg nu zelf die smaken zo veel beter op een zwoele zomeravond met vrienden rond de tafel, de bbq aan en de kids die aan het ravotten zijn. Van een lekkere mojito tot een gin-tonic en alles ertussen in. Heerlijk.
  • Boek lezen: ik beken ik kom nooit tot lezen doorheen het jaar, maar neem mezelf altijd voor om minimum één goed e-book te lezen in de zomer. Ik heb een abonnement op Goed Gevoel magazine en zelfs deze blijft zich opstapelen. Maar het is gewoon zo ontspannend om op een mooie zomerdag, even op je ligzetel te kruipen (met al dan niet die cocktail van hierboven) en even het verstand op nul te zetten. Ik koop weinig tot geen boeken meer, maar kies steeds vaker voor e-books. Het grote voordeel is dat ik ze altijd bij de hand heb.
  • Fietsen: nu Mathis kan fietsen vindt hij het geweldig om zelf op de fiets te springen en een toertje rond de blok te doen. Soms proberen we ook al eens wat verder te gaan, meestal als er een beloning aan hangt dan lukt dat wel. Een tochtje dat eindigt met een ijsje of een bezoekje aan de speeltuin is geen probleem. Maar ook wij kunnen genieten van een leuk tochtje, verstand op nul.
  • Lopen: ja eerlijk, sporten is leuker in de zomer dan in de winter. Niet alleen omdat het dan makkelijker is om te gaan lopen met de langere avonden en beter weer, vooral het feit dat je jezelf in je favoriete bikini of jurk wilt wringen en je veel beter met de neus op de feiten geduwd wordt.

Wat zijn jullie must do’s voor in de zomer?

IMG_6306 IMG_6309 IMG_6095 IMG_6105 IMG_6301 IMG_6026 IMG_5942 IMG_6001 IMG_5793 IMG_5737 IMG_5670

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: