abruzzo

Zomervakantie in zicht

Oh wat tel ik af naar de zomer die eraan komt, de vakantie heeft veel te lang op zich laten wachten en het wordt nog eventjes tanden bijten tot het zo ver is. Maar dan zijn de plannen mooi, gaan we genieten van elkaar, van de zon, van mooie omgevingen, rust, eten, drinken en van mijn mini’s. 3 vakantie kort op elkaar, ik kijk er nu al naar uit! De zomervakantie is in zicht.

2017 het jaar van de reizen

Zoals ik eerder al aangaf staat 2017 voor ons in het teken van genieten, van weekendjes, reisjes en weg gaan. Van een goed voornemen gesproken. En goede voornemens zijn er om waar te maken! Dus in januari zijn we druk gestart met het plannen van onze reisjes en weekendjes weg. Dat het vanaf nu druk zal zijn… We waren misschien een beetje té ijverig in het plannen van alles. Tot augustus gaan we nog 2x op weekend richting zee, op vrijgezellen weekend, gaan we 2x op familie vakantie en nog 1x “just-the-2-of-us” vakantie. En dat allemaal binnen 3 maanden. Ik moet jullie niet vertellen dat onze agenda de komende periode overvol zit!

We hebben bewust gekozen om er eens zonder kids op uit te trekken, een “no kids allowed vakantie” – uitgestelde huwelijksreis & het vieren van ons 10 jaar samenzijn. Lees hier meer. Ik weet nu al dat ik mijn dagen ga verslijten met eten, drinken, slapen en vooral heel veel niets doen. En dat ik mijn mini’s ga missen, dat weet ik nu ook al zeker.

In juli gaan we terug naar Italië, exact dezelfde spot als een jaar geleden. De ideale zomervakantie dus. Het is er rustig, mooi, lekker en heerlijk warm. Wat moet een mens nog meer hebben? De zee in de buurt, het zwembad dichtbij. Overal lekker eten – voor geen geld dan nog. We kennen nog enkele hotspots van vorig jaar en gaan buiten spelen en zwemmen met de kids niets overbodigs doen!

Meren, camping en groen dankzij Vacansoleil

Nog sneller in aantocht is onze eerste gezinsvakantie. Dankzij Vacansoleil mogen we hun camping gaan ontdekken in Zwitserland. Zwitserland stond al lang op mijn verlanglijstje, ik vind het een adembenemend land. Meren, bergen, hoogtes. We verblijven er in het dorpje Interlaken en alleen al afgaand op de foto’s die ik online vind, kan ik niet wachten om te gaan. Het is bovendien voor ons als gezin de eerste keer dat wij op een camping gaan verblijven, we logeren er in een stacaravan. Niet zo maar een caravan, bij Vacansoleil vind je alle luxe die je nodig hebt om een leuke vakantie te beleven. We hebben 2 aparte slaapkamers, een keukentje, terrasje en op wandelafstand een meer om u tegen te zeggen. Alles in ons handen voor een onvergetelijke vakantie te gaan vieren.

We tellen dus af naar de eerste grote gezinsvakantie van het jaar, ik ben al volop bezig met het maken van lijstjes: wat mee te nemen, wat we zeker moeten bezoeken, leuke adresjes, restaurant tips en meer.

Zijn jullie al met Vacansoleil op reis geweest? Hebben jullie nog tips om ons verblijf op te vrolijken?

abruzzo abruzzo abruzzo italie italie puddle jumper

14 gedachten over “Zomervakantie in zicht

  1. Wat een heerlijke foto’s! Wij gaan hopelijk in de zomer nog even naar NL op vakantie en in het najaar willen weten ook nog even weg. Maar helaas nog geen ideeën.. Misschien inderdaad ook ergens een huisje met vacansoleil hoor altijd zulke goede verhalen

  2. Wat heerlijk zeg! Wij zijn vorig jaar niet weg geweest. Maar 2017 wordt heel anders. Leuke foto’s zeg!

  3. Hele leuke foto’s! Ik ben zelf nog nooit met vacansoleil op vakantie geweest. Heb er wel regelmatig een reclame van gezien. Zwitserland lijkt me wel gaaf trouwens!

  4. Wauw zo vaak gaan jullie op vakantie dit jaar! Ik zou ook wel op vakantie willen maar wij hebben sinds kort onze eigen woning dus dat werd een beetje lastig! ach wie weet nu ik weer werk heb dat het toch nog gaat lukken. 🙂 Zelf ben ik nog nooit met vacansoleil op vakantie geweest. Wel heb ik er altijd veel goede dingen over gehoord dus hoop dat het jouw ook gaat bevallen!

  5. Wat een heerlijke foto’s!
    Vroeger wel in Zwitserland geweest, prachtig daar! Wij gaan naar Normandië dit jaar.

  6. Wat een super vooruitzichten, krijg gelijk zin in een strandvakantie in Italie met een bord spaghetti en glas wijn.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: