soak

Zwempak tijd!

Bijna tijd om op vakantie te gaan en vakantie staat gelijk aan zwemplezier en een leuk zwempak en zwemshorts. Ik kijk er nu al naar uit om te kuieren op het strand, schelpjes te zoeken, wat te zwemmen en wat gek te doen in het zwembad en in de zee. Om hun te laten springen tot 100 keer na elkaar en hun de 101ste keer nog te blijven opvangen. 

Strand spulletjes die je niet kan missen

Niet alleen lopen je mini’s te paraderen in het mooiste zwempakje of coolste zwemshort, ook zijn er tal van leuke hebbedingetjes om het strandleven op te vrolijken. Wat denken jullie?

strand

Van links naar rechts: Zonnebril van Horizane €19.95 – Strandzakje Eef Lillemor €14.95 – Quut Scoppi €22.50 – Brooddoosje DC giftbox €10.95 – Hoedje JBC €9.90 – Naïf zonnecrème €19.95 – Flamingo Sunnylife €73.95 – Contigo waterfles €19.95 – My Packit koeltas €21.95 – Hoedje JBC €12.5 – Zwembandjes Sunnylife €10.95 – Brooddoosje Sunnylife €18.95 – Gieter Quut €16.99 – Contigo waterfles €19.95 – Play & Go €37

Wasplezier

Het strand en zwembad mogen dan wel één en al plezier zijn voor je mini, niet altijd voor mama. Zand & Chloor zorgen heel vaak voor extra hoge stapeltjes was. Niet leuk & vooral niet ok voor je mini. En daarom nog een kleine tip, ideaal om mee in je bagage te nemen op vakantie! Soak. Soak kan zowel voor hand- als machinewas gebruikt worden. Wat Soak zo speciaal maakt?

Wassen zonder spoelen op een duurzame, bio-afbreekbare manier – een zachte formule ideaal voor delicate stoffen zoals zwemkleding! Het is een spoelerij wasmiddel dat weinig schuimt. Het grote voordeel is dat je niet meer hoeft uit te spoelen. Heel simpel een 15-tal minuutjes laten inweken en ready. Ideaal om mee te nemen op vakantie en je voor je mini’s geen stapels kleding wilt meenemen. Tijdens het inweken worden het vuil en de geurtjes geabsorbeerd en vastgehouden door en in het water. Voor 1 kledingstuk of 1 setje voeg je één theelepel Soak wasproduct toe aan 3 of 4 liter koud water en « let it soak ». Interesse? Check hier.

soak

Zwemplezier met de mooiste zwempakjes en zwemshorts

Nog op zoek naar leuke zwempakjes of zwemshorts?

De collectie van Woody is er eentje waar je instant vrolijk van wordt, net zoals hun collectie aan pyjama’s. Heel erg speels met levendige kleuren – voor zowel jongens als meisjes.

woody woody woody

petit bateau petit bateau

Ook de collectie van Petit Bateau is er eentje om op te eten. Schip ahoi zeebonken.

petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: