hellofresh

ZZS gaat aan de slag met Hellofresh

Het werd hoog tijd om Hellofresh nog eens te testen. In een ver verleden hebben we het al eens getest, maar ik moet zeggen dat het concept toch wel wat veranderd is ten opzichte van de begin jaren. Het concept geeft mij meer dan ooit flexibiliteit en gebruiksgemak.

Ik moet wel zeggen dat ik niet onmiddellijk de beste week had uitgekozen om terug kennis te maken met Hellofresh. Ik zat in het geweldige Hong Kong en de rest van mijn gezin bleef alleen achter. Mijn man stond er dus alleen voor: aankleden, wassen, eten maken, opruimen. Hij vindt het vaak moeilijk om te kiezen wat hij moet maken en vooral hoe hij het moet klaarmaken. In dat opzicht kwam Hellofresh zeker wél van pas. Alleen stond hij er ook nog eens alleen voor om alles alleen te maken én te laten opeten!

Keuze stress

Hoe de box van Hellofresh nu in zijn werking gaat? Je bepaalt eerst hoeveel keer per week je een maaltijd wilt hebben: 3 of 5 keer. Wij kozen 3x – dat geeft nog wat vrijheid voor onverwachte avonden. Vervolgens kan je het thema kiezen: vegetarisch, familie of original. Je krijgt een voorstel van het weekmenu en kunt dan zelf de recepten kiezen die je graag wilt eten. Wij (lees ik :-)) kozen hamburgers van kippengehakt, een pasta schotel met champignons en parmaham & vis met groentjes en aardappelen. Je kiest op basis van wat je ziet als omschrijvingen of kijkt naar de details om te zien hoe ‘complex’ het receptje is. Allemaal kindvriendelijk, super belangrijk met 2 moeilijke eters, niet te moeilijk om te maken én lekker. Ik vond dus dat ik een perfecte keuze had gemaakt.

Mijn man alleen dus…. En of hij het er goed en gemakkelijk vanaf heeft gebracht! Heel handig is dat ieder recept in een zakje samenzit, je moet niet meer naar de ingrediënten zoeken. Heel simpel, je pakt het recept en bijhorende bruine tas et voilà, je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand. Vervolgens volg je het zeer eenvoudig uitgelegde stappenplan vanop het recept. In no time heb je vernieuwde, frisse gerechten op tafel staan. Mijn gezin vond het erg lekker & mijn man vooral verrassend hoe goed de kids hebben geproefd van deze ‘nieuwe’ gerechten.

Wil je zelf ook graag eens Hellofresh uitproberen? Niet twijfelen! Je kan nu je eerste proefbox aankopen met maar liefst 25 euro korting – van een voordelige week gesproken! Klik hier en gebruik de coupon code FLEXBE9 (opgelet code geldig bij bestellingen tot 30 juni!).

hellofresh

hellofresh hellofresh hellofresh hellofresh hellofresh hellofresh hellofresh

17 gedachten over “ZZS gaat aan de slag met Hellofresh

 1. Dit ziet er goed uit! Fijn dat je tevreden was over deze hellofresh box. Ook heel handig dat je niet meer naar de ingrediënten hoeft te zoeken. x A

 2. Het is inderdaad een hoop minder stress als je zelf niets hoeft te kiezen, en de gerechten voor je worden gekozen. En zo te zien ziet het er ook nog eens uit om te smullen.

 3. Nou, petje af voor je man! Dat heeft hij goed gedaan. Ik vind het goed om te lezen dat Hello Fresh nu veel flexibeler is en dat je meer zelf kunt kiezen.

 4. Wij hebben maandag ook terug een box toegestuurd gekregen: gisteren aten we de victoriabaarsfilet met rijst, bloemkool en prei. Hoewel ik in het verleden ook mindere ervaringen had, was deze box superlekker!

 5. Ik kan me heel goedvoorstellen dat het nu zo voor je man heel makkelijk was. Even niet de keuze stress van at moeten we eten. Wat leuk dat er zoveel keus is in boxen, dat wist ik niet.

 6. Het ziet er heerlijk uit!
  Wij hebben de box ook een tijdje met plezier gehad. Maar omdat we regelmatig ergens mee aten was het voor ons niet zo’n succes.

 7. Het ziet er lekker uit. Wat fijn dat je HelloFresh goed bevalt en handig dat je niet meer naar de ingrediënten hoeft te zoeken. Yes! zeker voor mij soort dit box

 8. HelloFresh lijkt me toch zo ideaal. Het is dat het voor mij als student toch wat te duur is, maar het lijkt me zo handig!

 9. Laatst voor het eerst zoete aardappel hier geïntroduceerd. Hmmm, geen succes. Ik heb heerlijk zitten smullen, alleen. :S HelloFresh wil ik wel een keer proberen, maar heb het probleem dat ik het nogal prijzig vind en moeite heb met me houden aan het eten wat er ligt. Daarom ben ik ook gestopt met week boodschappen. Als je steeds trek hebt in dingen die er niet zijn, dan heeft het weinig zin.

  1. Klopt helemaal, alleen is voor het ons niet haalbaar om sporadisch boodschappen te doen. Dus iedere vrijdag regel ik of Hellofresh of haal ik mijn boodschappen af. Minimum verlies aan tijd 🙂 En soms hebben we echt geen zin in wat ik voorzien had, dan plunderen we de diepvries

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: